Offers

MEDITERA FÖR ATT UPPNÅ & UPPLEVA MERA!    5 VECKORS MEDITATIONSKURS
MER ENERGI, EFFEKTIVITET & EMOTIONELLT VÄLMÅENDE

Denna kurs är för dig som har varit nyfiken på meditation ett tag och vill hitta verktygen för att bättre hantera stress och öka ditt välbefinnande. Meditation är en form av själv-utveckling om vi tittar på det vetenskapligt. Forskning inom neurovetenskap visar att vi med endast åtta veckors kontinuerlig praktik lyckas förstärka de delar av hjärnan som hanterar stress och fokus samt utvecklar vår medkänsla och känslan av välbefinnande.
.
 Läs mer om meditationskursen här:
.
Coaching – Ditt skräddarsydda utvecklingsprogram: Maxa din egen potential!
 
Coachning handlar om att fokusera din tid och energi på din personliga utveckling och utforska hur du kan leva och leda bättre och uppnå dina mål med större effektivitet. Coaching handlar om hela dig: dina värderingar, dina mål, arbete, balans och livsuppfyllelse. Jag jobbar med högmotiverade ledare eller privatpersoner och utvecklar deras egen definition av framgång och att hitta deras väg att leva och leda från sin maximala potential.
 
Läs mer om Wholly coachingprogram här:

Wholly Coaching Fact Sheet

Boosta Teamet – Teamutveckling får ditt team att må och prestera bättre!
 
Ett effektivt team når ofta sina mål snabbare än planerat. De känner engagemang inför sitt uppdrag och stöttar varandra. Är du nyfiken på teamutveckling? Ett sammansvetsat team når sina mål snabbare.  De känner engagemang inför sitt uppdrag och stöttar varandra. Resultatet blir högre effektivitet, större välmående på arbetsplatsen, högre kreativitet, framgång och nöjdare kunder. Vi erbjuder dig och dina medarbetare teamutveckling som tar er till nästa nivå. 
 
Läs mer om teamutveckling och hur vi kan hjälpa dig här:

Boosta Teamet – Topics and Programs

TC (Team Coaching) – som en PT för ditt team
 
Inom sportens värld använder många en PT för att få till en bättre utveckling och snabbare nå sina mål.  Få tänker på att den möjligheten även finns för team.