Välkommen till Wholly Blogg

VÄLKOMMEN hit till min blogg! Mitt egna lilla ”learning lab”.

En MÅ BRA blogg utan pekpinnar men med mycket positiv energi!

Jag försöker leva en holistiskt livstil där både tanke, kropp och själ ska få sitt. Men absolut med njutning och guldkant! Inget blir hållbart utan glädje eller med för mycket pekpinnar.

Träning, tips, inspiration, familj, Cape town moments, tankeväckare samt diverse råd och rön enligt vetenskap och litteratur inom positive psychology, modern neurovetenskap samt organisationsvetenskap är sådant som trängs i bloggen.
Här hittar ni mina försök och betraktelser kring holistiskt leverne och ledarskap. Jag började för tre år sedan att lyssna mer på mig själv och mindre på andra. Jag ”hoppade av” en framgångsrik karriärbana inom företagsvärlden som snurrade allt fortare. Jag var trött på att jobba i företag som sa sig ha värderingar som de inte levde efter. Jag startade eget. Jag ville stanna upp och hitta tillbaka till mig själv. För mig själv hade jag tappat bort.  För mycket lyssnande på andras förväntningar de senaste åren! Detta i kombination med mina egna galna föreställningar om vart jag trodde att jag skulle för att bli framgångsrik och lycklig. Ur detta föddes en större självkännedom och en passion. Det är först när vi förstår och älskar oss själva, som vi kan älska och göra gott för andra. Man kan inte ge av det man inte har. Nu drivs jag av min passion och syfte att hjälpa andra att leva ett sannare, friskare och mer medvetet liv. Vi måste skapa lyckliga, goda och medvetna individer för att skapa medvetna och hållbara företag. Individer och företag påverkar samhället. På detta sätt bidrar vi till att göra detta till en bättre värld.

Detta är mitt försök till att leva som jag lär. Och min önskan är att jag åtminstone kan inspirera en eller två andra…

2 reaktioner på ”Välkommen till Wholly Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.