20 days left in Cape Town – Going ALL IN!

Alltså, denna vecka känns det som jag gått helt banans och haft en av mina mer spirituella dagar någonsin. Håller fortfarande på att smälta onsdagen och vad kan vara bättre sätt att processa alla intryck än att skriva ett blogginlägg om det.

 

Nu är det 20 dagar kvar innan jag och familjen lämnar Kapstaden för den här gången. Fem månader i paradiset är snart slut. Jag försöker inte tänka på det så mycket utan leva varje dag fullt ut. Ingen idé att ta ut någon sorg i förskott. Och om man har tre veckor semester framför sig så vet vi ju alla hur läääääänge det brukar kännas som.

 

Om det är faktumet att vi snart ska åka eller det helt enkelt bara är ”min månad” vet jag inte. Hur som helst – jag har enormt mycket energi och känner sådan styrka i mig själv. Kanske är det nymånens kraft, om man ska tro på den spirituella tolkningen av fullmåne och nymåne. Jag tänker i alla fall använda denna energi jag känner. Jag har fyllt mig själv under de här fem månaderna med så mycket energi på både det intellektuella, spirituella, sociala och fysiska planet. Jag känner att jag är redo att ta denna energi till att börja göra, skapa, vara kreativ och förverkliga min dröm.

 

Tillbaka till onsdagens alla aktiviteter. Gick på yoga på morgonen och svettades som en gris. Ett intensivt pass med mycket balanspositioner. Mina ben skakade men jag var fokuserad och hittade andningen. Så härligt. Symboliskt att svettas så mycket samtidigt som vi har nymåne – man lämnar det bakom sig som man inte längre behöver och börjar nytt och välkomnar det som komma skall. Fyllde på med en grön detox-juice och bjöd min yogi-vän Elaine på en. Vi samtalade om livet innan det var dags för mig att åka ner till Scarborough och träffa ett medium! Ja, du läser rätt. Jag har blivit tipsad om detta medium av en vän som blivit hjälpt av henne. Jag tänker, om jag nu säger att jag har ett ”learning lab” då måste jag våga testa!

 

Sagt och gjort. En timmes ”reading” med medium hände! Hon började förklara hur det går till, att alla våra förfäder och spirituella guider finns här med oss hela tiden men vi kan inte få kontakt med dem. Ett medium kan få kontakt med dem genom Gud. Okej. Här känner jag mig inte helt bekväm och förstår det inte men vi sätter igång. Hon vet inget om mig men plötsligt börjar hon säga saker – meddelanden hon får från andra sidan – som jag blir berörd och förvånad över. Vissa saker känns kusliga då de stämmer så väl och jag får råd som jag verkligen behöver. Jag får fråga specifika frågor som jag vill ha besvarade och där tycker jag kanske att svaren är lite flummiga men samtidigt hjälper det hon säger mig att känna och förstå vad mitt eget inre svar är. Kanske är det så ett medium fungerar, oavsett om de har kontakt med ”andra sidan” eller inte. Hon ger mig 100% uppmärksamhet i en timme, jag frågar och hör det jag vill eller behöver höra. Det känns fint och jag känner mig klokare efteråt.

 

När vi pratade om min man så hade hon några väldigt aktuella iakttagelser som hon inte kan veta om. Hennes råd om honom kändes väldigt relevanta, det var nästan läskigt. Det tyckte även han när jag återberättade senare. Han tror inte ett dugg på sådant här men så var också ett av hennes råd att han skulle öppna upp sin spirituella sida – asgarv! Blir inte riktigt klok på detta ”fenomen” med medier men samtidigt så kanske jag inte måste förstå allt. På något sätt så gjorde det mig ändå tryggare och klokare så jag välkomnar det.

 

Från förfäder som pratar till en till nåt helt annat. Fick bråttom i bilen för att hinna till min ansiktsbehandling inne i stan. Jag påbörjade idag en derma pen behandling för att strama upp, föryngra och återfukta min hy. Behandlingen går ut på att man sticker små, små hål i huden för att stimulera och aktivera huden. Innan får man en bedövande salva som ska verka upp till en timma så då passade jag på att sova en stund på skönhetssalongen. Oerhört avslappnande då de hade vacker pianomusik och väldigt sköna britsar. Behandlingen gick bra och nu kommer jag vara lite röd och svullen ett par dagar. Ska bli spännande att se hur resultatet blir. Behandlingen ska upprepas igen om några veckor tills man uppnåt önskat resultat.

 

Kvällen tillbringade jag sedan med att gå på New Moon Gong meditation på underbara Guru Ramdas Kundalini yogastudio. Det skrev jag om i onsdags kväll.

 

Jag älskar mitt learning lab. Oj vad mycket nytt jag har lärt mig sedan jag kom till Kapstaden och började blogga om det. Vet inte om det är så intressant för er få som läser bloggen, jag hoppas det! Jag har fokuserat så mycket på själ och kropp och känner att det kommer bli mer mind, leadership och självutveckling framöver. Jag har fyllt mig själv med det som jag behövde. Nu är jag redo att använda denna bättre balans och energi som det skapat för att omsätta till nya projekt, initiativ och jobb. Galet tacksam för att jag har möjligheten att leva så här just nu.

 

Trevlig helg, who ever you are!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.